Majas friskvård

Västra Götalands län

Information

600702-XXXX är organisationsnummer för bolaget Majas friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Majas friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Majas friskvård finns i.

Majas friskvård har varit registrerat sedan 1996-01-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Majas friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Majas friskvård är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Majas friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Majas friskvård så kan ni göra det på telefon genom 0512-52327 eller genom brev på följande adress:

Friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Majas friskvård och det är Larsson, Majvor Rose-Marie som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,