Kurts Foto Eftr

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Essunga och Kurts Foto Eftr är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kurts Foto Eftr är ett av dem. Statusen för Kurts Foto Eftr är att Bolaget är aktivt.

Kurts Foto Eftr är ett Enskild firma och skapades 2004-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kurts Foto Eftr ska trivas.

Kurts Foto Eftr är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fotohandel, fotografering, försäljning av fotoartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kurts Foto Eftr är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Kurts Foto Eftr och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Kurts Foto Eftr så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-50616.

.

De som är på något sätt har med Kurts Foto Eftr är Öhrn, Jan Peter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kurts Foto Eftr har 600920-XXXX som sitt organisationsnummer.