Vinterdröm ekonomi & kontorsservice

Västra Götalands län

Information

611009-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vinterdröm ekonomi & kontorsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vinterdröm ekonomi & kontorsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Vinterdröm ekonomi & kontorsservice finns i.

Vinterdröm ekonomi & kontorsservice har varit registrerat sedan 2006-01-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vinterdröm ekonomi & kontorsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vinterdröm ekonomi & kontorsservice är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för Vinterdröm ekonomi & kontorsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vinterdröm ekonomi & kontorsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisning och ekonomitjänster åt privatpersoner och verksamhetsutövare samt kontorstjänster åt verksamhetsutövare.

Det finns olika personer som har en koppling med Vinterdröm ekonomi & kontorsservice och det är Lundell, Anna Mari Agneta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,