Rolands Allbygg

Västra Götalands län

Information

620417-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rolands Allbygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolands Allbygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Rolands Allbygg finns i.

Rolands Allbygg har varit registrerat sedan 1991-05-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolands Allbygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rolands Allbygg är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Rolands Allbygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rolands Allbygg så kan ni göra det på telefon genom 0514-27100 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet inom byggbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Rolands Allbygg och det är Jansson, Lars Johan Roland som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,