Hälsomassagen i Nossebro

Västra Götalands län

Information

Hälsomassagen i Nossebro hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Hälsomassagen i Nossebro finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hälsomassagen i Nossebro tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hälsomassagen i Nossebro har haft sedan 1998-01-01. Hälsomassagen i Nossebro har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsomassagen i Nossebro så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3223233.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Hälsomassagen i Nossebro har idag 621221-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hälsomassagen i Nossebro

Massagebehandlingar, rådgivning inom friskvård och ergonomi samt därmed förenlig verksamhet.

I Hälsomassagen i Nossebro så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungsberg, Linnéa Susanne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .