Mariedal Handel

Västra Götalands län

Information

Mariedal Handel hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Mariedal Handel finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mariedal Handel tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mariedal Handel har haft sedan 1994-01-01. Mariedal Handel har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mariedal Handel så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Mariedal Handel har idag 640420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mariedal Handel

Försäljning genom torg, marknadshandel, postorder av kläder, Hygienprodukter, prydnadssaker, leksaker, förbrukningsartiklar, industritillbehör och växter. Grossistverksamhet.

I Mariedal Handel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Berth Jörgen Ingemar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .