Ingmar Bäckströms Byggproduktion

Västra Götalands län

Information

640923-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingmar Bäckströms Byggproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingmar Bäckströms Byggproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Ingmar Bäckströms Byggproduktion finns i.

Ingmar Bäckströms Byggproduktion har varit registrerat sedan 2003-04-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingmar Bäckströms Byggproduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ingmar Bäckströms Byggproduktion är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Ingmar Bäckströms Byggproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingmar Bäckströms Byggproduktion så kan ni göra det på telefon genom 0512-53222 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva verksamhet inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingmar Bäckströms Byggproduktion och det är Bäckström, Lars Ingmar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,