Darhedens Mekaniska Bert Darheden

Västra Götalands län

Information

641025-XXXX är organisationsnummer för bolaget Darhedens Mekaniska Bert Darheden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Darhedens Mekaniska Bert Darheden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Darhedens Mekaniska Bert Darheden finns i.

Darhedens Mekaniska Bert Darheden har varit registrerat sedan 1995-01-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Darhedens Mekaniska Bert Darheden så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Darhedens Mekaniska Bert Darheden är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Darhedens Mekaniska Bert Darheden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Darhedens Mekaniska Bert Darheden så kan ni göra det på telefon genom 0512-53050 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och ytbehandling av div. metallvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Darhedens Mekaniska Bert Darheden och det är Darheden, Bert Anders som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,