Annikas Tapetserarverkstad

Västra Götalands län

Information

Annikas Tapetserarverkstad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Annikas Tapetserarverkstad finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Annikas Tapetserarverkstad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Annikas Tapetserarverkstad har haft sedan 1994-01-01. Annikas Tapetserarverkstad har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Annikas Tapetserarverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0512-52073.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Annikas Tapetserarverkstad har idag 650610-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Annikas Tapetserarverkstad

Tapetserarverkstad

I Annikas Tapetserarverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friberg, Annika Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .