Strandvägen Konsult & Kommunikation

Västra Götalands län

Information

Strandvägen Konsult & Kommunikation hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Strandvägen Konsult & Kommunikation finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Strandvägen Konsult & Kommunikation tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Strandvägen Konsult & Kommunikation har haft sedan 2003-06-12. Strandvägen Konsult & Kommunikation har funnits sedan och 2003-06-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strandvägen Konsult & Kommunikation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-106830.

Essunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Strandvägen Konsult & Kommunikation har idag 670708-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Strandvägen Konsult & Kommunikation

Konsultation inom kommunikation och marknadsföring.

I Strandvägen Konsult & Kommunikation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Dan Anders Marcell som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .