Herrns PC

Västra Götalands län

Information

Herrns PC hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Herrns PC finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Herrns PC tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Herrns PC har haft sedan 2003-02-20. Herrns PC har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Herrns PC så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-50151.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Herrns PC har idag 671117-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Herrns PC

Försäljning av datorer och system. Felsökning, reparationer, installation av datorer och system. Utveckling av hemsidor och weblösningar. Uthyrning av fastigheter.

I Herrns PC så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhl, Nils Johan Olenius som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .