Alteko Nossebro

Västra Götalands län

Information

680924-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alteko Nossebro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alteko Nossebro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Alteko Nossebro finns i.

Alteko Nossebro har varit registrerat sedan 2006-03-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alteko Nossebro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Alteko Nossebro är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Alteko Nossebro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alteko Nossebro så kan ni göra det på telefon genom 0512-53154 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av datautrustning och hemelektronik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alteko Nossebro och det är Larsson, Anders Egon Tomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,