Nossebroortens energi ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Nossebroortens energi ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Essunga. I Nossebroortens energi ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Peter Bertil Ambjörn som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Kjell Carl Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Karl Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Allan Tomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Knut Edvin som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Sven Olof Georg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotNeck, Thomas Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Bengt Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nossebroortens energi ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nossebroortens energi ekonomisk förening på telefon 0512-798100.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att distribuera energi och annan därmed förenlig verksamhet, samt äga aktier och andelar i företag inom energi- sektorn.

Idag är Nossebroortens energi ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Nossebroortens energi ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nossebroortens energi ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nossebroortens energi ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nossebroortens energi ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Peter Bertil Ambjörn -Larsson, Allan Tomas -Mattsson, Sven Olof Georg -Viktorsson, Bengt Arne

Nossebroortens energi ekonomisk förening har 716410-3645 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.