Bostadsrättsföreningen Fänkålen

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Fänkålen vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Essunga så är Bostadsrättsföreningen Fänkålen ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1985-03-11 så skapades Bostadsrättsföreningen Fänkålen och bolaget är har ej F-skattsedel.

716410-4221 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Fänkålen och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fänkålen så går det att nå dem via telefon på 0512-51311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Stjernstrand, Ulf Erik -Svensson, Sigbritt Anna Gertrud

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Fänkålen är Andersson, Ove Börje Torsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernstrand, Ulf Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sigbritt Anna Gertrud som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gunhild Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sigeskog, Jimmy Goran som är född 1981 och har titeln Suppleant, Walled, Eva Christin som är född 1947 och har titeln Suppleant.