Vadets Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Essunga och Vadets Entreprenad är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Vadets Entreprenad är ett av dem. Statusen för Vadets Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Vadets Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2003-06-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där företaget finns i jobbar för att företag som Vadets Entreprenad ska trivas.

Vadets Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15. I Essunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbeten, fastighetsskötsel, entreprenadarbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vadets Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Vadets Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Vadets Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-16929.

.

De som är på något sätt har med Vadets Entreprenad är Johansson, Niclas Josef som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vadets Entreprenad har 720911-XXXX som sitt organisationsnummer.