Kulins Plåtslageri & Service

Västra Götalands län

Information

730522-XXXX är organisationsnummer för företaget Kulins Plåtslageri & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulins Plåtslageri & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Kulins Plåtslageri & Service finns i.

Kulins Plåtslageri & Service har varit registrerat sedan 2006-09-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulins Plåtslageri & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Kulins Plåtslageri & Service är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Kulins Plåtslageri & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kulins Plåtslageri & Service så kan ni göra det på telefon genom 0512-51705 eller genom brev på följande adress:

Reparationer av fastigheter, maskinbearbetning. Bilreparationer. Försäljning av material och reservdelar såsom fönsterbleck, stuprör och hängrännor.

Det finns olika personer som har en koppling med Kulins Plåtslageri & Service och det är Kulin, Hans Jesper som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,