Affären i Fåglum ek. för.

Västra Götalands län

Information

Affären i Fåglum ek. för. är ett av många verksamheter som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Affären i Fåglum ek. för. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Affären i Fåglum ek. för. är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-09-25.

Affären i Fåglum ek. för. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-09-05. Men sedan 2003-09-25 så har Affären i Fåglum ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fåglum Fridhem, 465 96, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Affären i Fåglum ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Essunga arbetar för att verksamheter som Affären i Fåglum ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Affären i Fåglum ek. för.. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriv affärsverksamhet inom livs- och diversehandel, caféverksamhet och annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten med eget arbete.

Firmatecknare för Affären i Fåglum ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Anna-Lena Svantesson och Susanna Johansson, i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Affären i Fåglum ek. för. och det är följande personer, Johansson, Per Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Susanne Marie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Matsson, Gert Ronny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Ruth Anna-Lena som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Affären i Fåglum ek. för. är 769609-9279.