Essunga Agrokraft Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

769613-9570 är organisationsnummer för verksamheten Essunga Agrokraft Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Essunga Agrokraft Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Essunga som är den kommunen som Essunga Agrokraft Ekonomisk förening finns i.

Essunga Agrokraft Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2006-02-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Essunga Agrokraft Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Essunga Agrokraft Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för Essunga Agrokraft Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Christer Ekholm och Gunnar Hermansson var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Essunga Agrokraft Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0514-22087 eller genom brev på följande adress:
Malma Skattegården, 465 91, Nossebro

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: Inköpa, förädla och sälja produkter från medlemmarnas lantbruk och skogsbruk, företrädesvis för energiproduktion. Bedriva entreprenadverksamhet gentemot kommuner och andra företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Essunga Agrokraft Ekonomisk förening och det är Andersson, Svante Agnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekholm, Bo Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Gunnar Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Urban Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,