Ödegårdens Lamm

Västra Götalands län

Information

770224-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ödegårdens Lamm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ödegårdens Lamm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Ödegårdens Lamm finns i.

Ödegårdens Lamm har varit registrerat sedan 2006-09-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ödegårdens Lamm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Ödegårdens Lamm är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Ödegårdens Lamm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ödegårdens Lamm så kan ni göra det på telefon genom 0512-41306 eller genom brev på följande adress:

Lammproduktion till slakt.

Det finns olika personer som har en koppling med Ödegårdens Lamm och det är Hansson, Anna Veronica Irene som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,