Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Handelsbolag som heter Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-27 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1973-08-08 så har Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordhemsg. 4, 465 31, Nossebro. Vi ni istället prata med Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag så kan ni göra det på 0512-51610.

försäljning, installation och service av elartiklar samt utföra i branschen förekommande tjänster, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även hyra ut lokaler.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ask, Inga-Britt som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Ask, Thule Eddy som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Elkonstruktion Nossebro Handelsbolag har 916451-2486 som sitt organisationsnummer.