Christer Svensson Snickeri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Christer Svensson Snickeri Handelsbolag är en verksamhet som finns i Essunga. I Christer Svensson Snickeri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Göte Krister Bertil som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Svensson, Johan Bertil som är född 1918 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Svensson Snickeri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Svensson Snickeri Handelsbolag på telefon .

Snickeriverksamhet

Idag är Christer Svensson Snickeri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Christer Svensson Snickeri Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Svensson Snickeri Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Christer Svensson Snickeri Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Svensson Snickeri Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Christer Svensson Snickeri Handelsbolag har 916569-0489 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.