Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Essunga här finns det många olika Kommanditbolag. Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 916570-7622.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning på följande adress Ekv Jonslund , 465 95, Nossebro.

Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Kommanditbolaget Lunnabacken 1:9 förvaltning så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Äga och förvalta värdepapper samt fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet