Ekmans TV-service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Essunga och Ekmans TV-service Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekmans TV-service Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ekmans TV-service Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ekmans TV-service Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-11-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekmans TV-service Handelsbolag ska trivas.

Ekmans TV-service Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel och service med radio, TV, bandspelare och antenner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekmans TV-service Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Ekmans TV-service Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Ekmans TV-service Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-50502.

; Firma tecknas av Kenneth Harry Ingemar Ekman.

De som är på något sätt har med Ekmans TV-service Handelsbolag är Ekman, Kenneth Harry Ingemar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Skatt Ekman, Marianne Ingegerd som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Ekmans TV-service Handelsbolag har 916571-5815 som sitt organisationsnummer.