Kållö Service Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kållö Service Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Essunga här finns det många olika Kommanditbolag. Kållö Service Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kållö Service Kommanditbolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 969625-4193.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0512-54108 alternativt besöka eller skicka post till Kållö Service Kommanditbolag på följande adress Fåglum Kållö, 465 96, Nossebro.

Kållö Service Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Kållö Service Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva nytillverkning och restaurering av av möbler samt slöjdförsäljning, kurs och konsultverksamhet inom möbelsnickeri och konsthantverk samt servering vid besök på försäljningsstället. Bolaget skall också bedriva VVS och byggservice och därmed förenlig verksamhet.