Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag finns. I Essunga så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 16, 465 30, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0512-51924.

Essunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag har idag 969661-1921 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplemäntärerna var för sig. är den som för stunden ansvarar för Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag

Restaurang och pizzeria.

I Restaurang Pizzeria Calzone Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Erik Jesper som är född 1982 och har titeln Komplementär, Lindqvist, Carl Henrik som är född 1978 och har titeln Komplementär, Sperring, Anders Christer som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare, .