Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969682-3245 är organisationsnummer för bolaget Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Essunga som är den kommunen som Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag finns i.

Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-12-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-467126 eller genom brev på följande adress:
Havrev. 6, 465 94, Nossebro

Juristbyrå specialiserade på familjerätt och företagsjuridik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristbyrå Lundberg & Östrand Handelsbolag och det är Lundberg Östrand, Elsy Marianne som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Östrand, Anne Camilla som är född 1969 och har titeln Bolagsman,