Stall Starbec Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Stall Starbec Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Stall Starbec Handelsbolag finns. I Essunga så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Starbec Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Starbec Handelsbolag har haft sedan 2005-04-21. Stall Starbec Handelsbolag har funnits sedan och 2005-04-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Starbec Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäreberg Stommen 310, 465 91, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Starbec Handelsbolag har idag 969708-9259 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Starbec Handelsbolag

Bolaget skall bedriva hästavel samt uthyrning av stallplatser och betesmark, även träning och tävling av egna travhästar. Konsultverksamhet inom sport och reklamverksamhet, marknadsföring samt investera i fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stall Starbec Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Catharina Margareta som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Björklund, Mats Gunnar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .