Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag är ett företag som finns i Essunga. I Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Apell, Lars Kristian som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Apell, Leif Patrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag på telefon 0512-51106.

Försäljning av sport & fritidsartiklar.

Idag är Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-17 och Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Nossebro Sport & Fritid Handelsbolag har 969720-4072 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.