Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag finns. I Essunga så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag har haft sedan 2007-06-28. Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 9, 465 30, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-50501.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag har idag 969727-2467 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag

Blomsterbutik, sorg och brudbinderier, försäljning av krukväxter och snittblommor.

I Dekåra Blomsterdesign Nossebro Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Emma Anna Ingeborg som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lisbeth Sofia Maria som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .