Elmekano W. Svensson

Västra Götalands län

Information

270306-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Elmekano W. Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elmekano W. Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Elmekano W. Svensson finns i.

Elmekano W. Svensson har varit registrerat sedan 1962-08-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elmekano W. Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Elmekano W. Svensson är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för Elmekano W. Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elmekano W. Svensson så kan ni göra det på telefon genom 0512-50325 eller genom brev på följande adress:

Handel med samt reparation av elektrisk motorer mm.

Det finns olika personer som har en koppling med Elmekano W. Svensson och det är Svensson, Karl Valdemar som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma,