AL Elektronik & Snickeri

Västra Götalands län

Information

AL Elektronik & Snickeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där AL Elektronik & Snickeri finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. AL Elektronik & Snickeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AL Elektronik & Snickeri har haft sedan 1998-01-01. AL Elektronik & Snickeri har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AL Elektronik & Snickeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-53347.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

AL Elektronik & Snickeri har idag 360926-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AL Elektronik & Snickeri

Försäljning och service av TV, video, parabolmottagare, stereo, mobiltelefoner och kommunikationsradio. Tillverkning och handel med snickerier och därmed förenlig verksamhet.

I AL Elektronik & Snickeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Klas Egon som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .