Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg

Västra Götalands län

Information

Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg är ett av många företag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-06-28. Men sedan 1996-01-01 så har Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Essunga arbetar för att företag som Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Damfrisering

Firmatecknare för Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg och det är följande personer, Sandberg, Margareta som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Margarethas Damfrisering, Margaretha Sandberg är 370329-XXXX.