Stigs Bilverkstad

Västra Götalands län

Information

431023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stigs Bilverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stigs Bilverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Stigs Bilverkstad finns i.

Stigs Bilverkstad har varit registrerat sedan 1981-10-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stigs Bilverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Stigs Bilverkstad är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Stigs Bilverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stigs Bilverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0512-50113 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer

Det finns olika personer som har en koppling med Stigs Bilverkstad och det är Carlsson, Stig Anders som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,