Lekåsa Gummiverkstad

Västra Götalands län

Information

440621-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lekåsa Gummiverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lekåsa Gummiverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Lekåsa Gummiverkstad finns i.

Lekåsa Gummiverkstad har varit registrerat sedan 1975-03-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lekåsa Gummiverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Lekåsa Gummiverkstad är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Lekåsa Gummiverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lekåsa Gummiverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0512-41018 eller genom brev på följande adress:

Verkstadsrörelse samt försäljning av bildäck

Det finns olika personer som har en koppling med Lekåsa Gummiverkstad och det är Carlsson, John Alf Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,