Lasse's Måleri i Bäreberg

Västra Götalands län

Information

451105-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lasse's Måleri i Bäreberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse's Måleri i Bäreberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Lasse's Måleri i Bäreberg finns i.

Lasse's Måleri i Bäreberg har varit registrerat sedan 1993-04-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse's Måleri i Bäreberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Lasse's Måleri i Bäreberg är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Lasse's Måleri i Bäreberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lasse's Måleri i Bäreberg så kan ni göra det på telefon genom 0512-50620 eller genom brev på följande adress:

Målningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse's Måleri i Bäreberg och det är Olsson, Lars Ove som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,