Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Enskild firma som heter Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson. Det finns flera bolag som liknar Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1975-05-27 så har Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson och det finns fler bolag som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson så kan ni göra det på 0512-50972.

Damfriseringsrörelse

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Samuelsson, Karin Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Maggans Damfrisering, Margareta Samuelsson har 460720-XXXX som sitt organisationsnummer.