Ulrika-Modeller, Irene Kulin

Västra Götalands län

Information

470314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulrika-Modeller, Irene Kulin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulrika-Modeller, Irene Kulin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Ulrika-Modeller, Irene Kulin finns i.

Ulrika-Modeller, Irene Kulin har varit registrerat sedan 1978-10-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulrika-Modeller, Irene Kulin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

Ulrika-Modeller, Irene Kulin är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för Ulrika-Modeller, Irene Kulin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulrika-Modeller, Irene Kulin så kan ni göra det på telefon genom 0521-17445 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Ulrika-Modeller, Irene Kulin och det är Kulin, Märta Kerstin Irene som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,