Byggnadsfirma Åke Eliasson

Västra Götalands län

Information

471123-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirma Åke Eliasson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Åke Eliasson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Byggnadsfirma Åke Eliasson finns i.

Byggnadsfirma Åke Eliasson har varit registrerat sedan 1980-07-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Åke Eliasson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Byggnadsfirma Åke Eliasson är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirma Åke Eliasson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Åke Eliasson så kan ni göra det på telefon genom 0512-52093 eller genom brev på följande adress:

Utföra murningsarbeten inom husbyggnadsbranschen samt idka uthyrning av byggnadsmaskiner

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Åke Eliasson och det är Eliasson, Åke Ragnvald som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,