Firma Stig Brolin

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Essunga och Firma Stig Brolin är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Stig Brolin är ett av dem. Statusen för Firma Stig Brolin är att Bolaget är aktivt.

Firma Stig Brolin är ett Enskild firma och skapades 1989-09-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Stig Brolin ska trivas.

Firma Stig Brolin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad, gräv- och schaktningsarbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Stig Brolin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Firma Stig Brolin och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Firma Stig Brolin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-53300.

.

De som är på något sätt har med Firma Stig Brolin är Brolin, Stig Gunnar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Stig Brolin har 480621-XXXX som sitt organisationsnummer.