Krister Nilsson Kyltransporter

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Essunga och Krister Nilsson Kyltransporter är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Krister Nilsson Kyltransporter är ett av dem. Statusen för Krister Nilsson Kyltransporter är att Bolaget är aktivt.

Krister Nilsson Kyltransporter är ett Enskild firma och skapades 1999-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Krister Nilsson Kyltransporter ska trivas.

Krister Nilsson Kyltransporter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vägtransport av gods.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krister Nilsson Kyltransporter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Krister Nilsson Kyltransporter och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Krister Nilsson Kyltransporter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-50926.

.

De som är på något sätt har med Krister Nilsson Kyltransporter är Nilsson, Lars-Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Krister Nilsson Kyltransporter har 481030-XXXX som sitt organisationsnummer.