BAs Stallteknik

Västra Götalands län

Information

501213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BAs Stallteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAs Stallteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som BAs Stallteknik finns i.

BAs Stallteknik har varit registrerat sedan 1987-08-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för BAs Stallteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

BAs Stallteknik är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för BAs Stallteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med BAs Stallteknik så kan ni göra det på telefon genom 0512-50495 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av kyl- frysmaskiner samt radio-TV och biltelefoner. Ritar stallar till lantbrukare. Planlösningar samt detaljritning för mjölkningsstallar samt försäljning av inomgårdsutrustning för dito.

Det finns olika personer som har en koppling med BAs Stallteknik och det är Smedberg, Bernt-Arne Ronny som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,