Stall Bibäck

Västra Götalands län

Information

510128-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stall Bibäck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Bibäck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Stall Bibäck finns i.

Stall Bibäck har varit registrerat sedan 2004-05-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Bibäck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-13.

Stall Bibäck är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Stall Bibäck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Bibäck så kan ni göra det på telefon genom 0512-81163 eller genom brev på följande adress:

Travverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Bibäck och det är Bäckström, Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,