Kulins Motor

Västra Götalands län

Information

520212-XXXX är organisationsnummer för företaget Kulins Motor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulins Motor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Kulins Motor finns i.

Kulins Motor har varit registrerat sedan 1977-10-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulins Motor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Kulins Motor är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Kulins Motor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kulins Motor så kan ni göra det på telefon genom 0512-52104 eller genom brev på följande adress:

Handel med motorfordon, reservdelar och tillbehör samt utföra reparationsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Kulins Motor och det är Kulin, Göran Roland Ingemar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,