Tagessons Betong & Montering

Västra Götalands län

Information

520413-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tagessons Betong & Montering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tagessons Betong & Montering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Tagessons Betong & Montering finns i.

Tagessons Betong & Montering har varit registrerat sedan 1996-08-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tagessons Betong & Montering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Tagessons Betong & Montering är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Tagessons Betong & Montering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tagessons Betong & Montering så kan ni göra det på telefon genom 0512-53191 eller genom brev på följande adress:

Lagning av betong och montering av betongelement.

Det finns olika personer som har en koppling med Tagessons Betong & Montering och det är Tagesson, Egon Reinhold som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,