K Johanssons El, Nossebro

Västra Götalands län

Information

520429-XXXX är organisationsnummer för företaget K Johanssons El, Nossebro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K Johanssons El, Nossebro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som K Johanssons El, Nossebro finns i.

K Johanssons El, Nossebro har varit registrerat sedan 1982-01-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för K Johanssons El, Nossebro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-01.

K Johanssons El, Nossebro är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för K Johanssons El, Nossebro är följande:

Vill ni komma i kontakt med K Johanssons El, Nossebro så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

El-reparationer och installationer

Det finns olika personer som har en koppling med K Johanssons El, Nossebro och det är Johansson, Bernt Christer som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,