Jonslundsäpplet

Västra Götalands län

Information

Jonslundsäpplet hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Jonslundsäpplet finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jonslundsäpplet tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jonslundsäpplet har haft sedan 2003-03-06. Jonslundsäpplet har funnits sedan och 2003-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jonslundsäpplet så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Jonslundsäpplet har idag 530204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jonslundsäpplet

Fruktodling.

I Jonslundsäpplet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ölander, Leif Roland Johnny som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .