Lars-Uno Anderssons Åkeri

Västra Götalands län

Information

530428-XXXX är organisationsnummer för företaget Lars-Uno Anderssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars-Uno Anderssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Lars-Uno Anderssons Åkeri finns i.

Lars-Uno Anderssons Åkeri har varit registrerat sedan 1990-05-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars-Uno Anderssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Lars-Uno Anderssons Åkeri är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Lars-Uno Anderssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars-Uno Anderssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0512-54070 eller genom brev på följande adress:

Åkeri

Det finns olika personer som har en koppling med Lars-Uno Anderssons Åkeri och det är Andersson, Lars Uno som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,