Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning

Västra Götalands län

Information

530509-XXXX är organisationsnummer för företaget Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning finns i.

Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning har varit registrerat sedan 2000-12-12 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning så kan ni göra det på telefon genom 031-151443 eller genom brev på följande adress:

Tillsammans med 4 leg psykoterapeuter bedriva kognitiv medio- terapi i Göteborg. Vi kommer att öppna en kognitiv psykoterapeu- tisk mottagning på Drottninggatan 69 i Göteborg. Arbeta med terapi, företagsutveckling och handledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Wengholm-Kognitiv psykoterapi-Utveckling-Handledning och det är Wengholm Andersson, Gunilla Inga L som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,