Enströms Golv till Tak

Västra Götalands län

Information

Enströms Golv till Tak hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Enströms Golv till Tak finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Enströms Golv till Tak tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Enströms Golv till Tak har haft sedan 2001-11-19. Enströms Golv till Tak har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Enströms Golv till Tak så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0514-29206.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Enströms Golv till Tak har idag 540807-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Enströms Golv till Tak

Måleri och mattläggning

I Enströms Golv till Tak så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enström, Stig Olof Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .