Ove Erikssons Naturfoto

Västra Götalands län

Information

550402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ove Erikssons Naturfoto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Erikssons Naturfoto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som Ove Erikssons Naturfoto finns i.

Ove Erikssons Naturfoto har varit registrerat sedan 1990-08-30 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Erikssons Naturfoto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ove Erikssons Naturfoto är och det finns flera verksamheter i Essunga som också är .

Firmatecknare för Ove Erikssons Naturfoto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ove Erikssons Naturfoto så kan ni göra det på telefon genom 0512-54328 eller genom brev på följande adress:

Handel med fotografiska bilder, föreläsningar och publicering av bilder

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Erikssons Naturfoto och det är Eriksson, Kjell Ove som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,